Teaser Doodles Kahwin-Kahwin Part 1


Krik krik. Tajuk teaser doodles kahwin-kahwin. 4 jam sengkang mata buat satu je doodles produce.
Gilaa susah tang tangan dia. Tak reti langsung nak kasi real. Lepas ni aku akan hargai semua pakar-pakar doodles dan graphic designer sebab nak buat bukan main susah der.

Lazy. Yes. Malas gilaa nak create new kalau doodles tak jadi. Argh.
Again. Doodles tak ada kaki. Damn. Tangan bulat. Cacat terencat.
Puas hati? Tak. Doodles aku selalu cacat. Eerghh. Hahaha. Semalam buatkan doodles couple untuk bakal suami, dia cakap cute cuma kenapa muka doodles dia bulat semacam. Dia lupa dulu nickname dia bulat. Eh.

kbai.


4 comments:

Anis Farhana said...

comelll laa doodle tuuu :)

Exstella Quin said...

hakhakhak comel? tgn pun bulat :P

irrayyan said...

Kreatif.

Exstella Quin said...

@irrayyan bosan je ni, tu la keje nya, doodles je